Meteen naar de inhoud

Getest: De Chanel Coco Mademoiselle review

chanel coco mademoisselle eau de parfum

Inhoudsopgave

Chanel Coco Mademoiselle parfum

Introductie

Chanel Coco Mademoiselle is een iconische en populaire vrouwengeur, gelanceerd door het bekende modehuis Chanel in 2001. Het is geïnspireerd op de stijl en het karakter van de legendarische modeontwerpster Gabrielle “Coco” Chanel en is ontworpen om de vrouwelijke en verleidelijke kant van de drager van deze parfum naar voren te brengen. In deze review bespreken we de geur, houdbaarheid, geschikte gelegenheden, verpakking en prijs van deze geur.

Hoe ruikt de Chanel Coco Mademoiselle?

De Chanel Coco Mademoiselle heeft een unieke en verleidelijke geur die is samengesteld uit een mix van bloemige, fruitige en verfijnde tonen. De geur opent met frisse tonen van bergamot en mandarijn, gevolgd door bloemige noten van jasmijn, roos en mimosa. Het hart van de geur bestaat uit iris, lelietje-van-dalen en jonquille, wat resulteert in een zachte en bloemige geur. In de basis zijn de tonen van patchouli, vetiver en tonkabonen te vinden, die de geur een zachte en aardse basis geven. In het algemeen is deze parfum bloemig, fruitig en verfijnd wat een uitstekende uitstraling geeft.

Blijft de Chanel Coco Mademoiselle goed zitten?

Ja, de Chanel Coco Mademoiselle blijft goed zitten en is een uitstekende keuze voor een lange dag. Wij hebben zelf de geur uitgetest en daaruit bleek dat de geur goed blijft zitten. De parfum is zorgvuldig samengesteld met hoogwaardige ingrediënten die zorgen voor een aangename en blijvende geur die niet snel vervaagt. Dit maakt het de perfecte keuze voor speciale gelegenheden zoals formele evenementen, feestjes of romantische avondjes uit. Als tip willen wij meegeven dat het belangrijk is om de geur te spuiten op warme plekken, zodat hij goed blijft hangen.

Wanneer draag je de Chanel Coco Mademoiselle?

De Chanel Coco Mademoiselle is een veelzijdige parfum en kan op verschillende gelegenheden worden gedragen. Of je nu op zoek bent naar iets voor een formele gelegenheid, een feestje of gewoon voor elke dag, dit parfum past bij elke stijl. Het is geschikt voor elke leeftijd en elk type vrouw en is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een verfijnde en verleidelijke geur.

Wat is het design van de Chanel Coco Mademoiselle?

De Chanel Coco Mademoiselle is verpakt in een elegante, rechthoekige fles met een gouden dop en het bekende Chanel-logo op de voorkant. Het minimalistische en stijlvolle ontwerp is perfect in lijn met de verfijnde stijl van het merk Chanel en maakt het een waardevolle aanwinst voor elke parfumverzameling. Het design is tijdloos en elegant en zal zeker opvallen op elke badkamerplank.

Wat is het verschil van de Chanel Coco Mademoiselle Eau de Toilette en Eau de parfum?

Het belangrijkste verschil tussen de eau de toilette en de eau de parfum is het concentratie verschil in de aromatische ingrediënten. Bij Eau de parfum is dit zo’n 15 tot 20% en bij Eau de toilette is dit 5-15%. Dit betekent dat de eau de parfum een sterkere, langdurigere geur heeft dan de eau de toilette. De eau de parfum is ook duurder dan de eau de toilette.

Wat betaal je voor de Chanel Coco Mademoiselle?

De Chanel Coco Mademoiselle heeft een redelijk hoge prijs, wat komt door de hoogwaardige ingrediënten en het bekende merk Chanel. Echter, de parfum is zeker het geld waard en biedt een uitstekende waarde voor geld voor degenen die op zoek zijn naar een verfijnde en verleidelijke geur die blijft zitten. De prijzen van deze geur voor de verschillende formaten zijn:

 -35 ml: rond de €100 – €120

-50 ml: rond de €130 – €140

-100 ml: rond de €180 – €200

Conclusie

In het algemeen is de Chanel Coco Mademoiselle een fantastisch parfum dat de verleidelijke en vrouwelijke kant van de drager naar voren brengt. De geur is bloemig en fruitig met verfijnde tonen en blijft goed zitten voor een lange dag. Het design is tijdloos en elegant en de prijs is redelijk hoog, maar het biedt een uitstekende waarde voor geld voor degenen die op zoek zijn naar een verfijnde geur. Al met al is deze een aanrader voor vrouwen die op zoek zijn naar een iconische en verleidelijke parfum.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Share the Post:

Gerelateerde Artikelen