Meteen naar de inhoud

Getest: De Gucci Bloom review

Gucci Bloom Eau de Parfum

Table of Contents

De Gucci Bloom is een vrouwenparfum van het bekende modehuis Gucci, geïntroduceerd in 2017. De geur is zeer populair vanwege zijn unieke en langdurige aroma. In deze review kijken we met een nadere blik op deze parfum en verkennen we de geur, prestaties en algehele aantrekkingskracht.

Hoe ruikt deze geur?

De Gucci Bloom is een complexe geur die bestaat uit bloemige en fruitige noten. De belangrijkste noten zijn tuberoos, jasmijn, roos, sandelhout en peren. De zoete en de zachte aroma komt van de Tuberoos en jasmijn voegt een krachtig en bloemig aroma toe. De roos geeft de parfum een elegante glans, terwijl sandelhout een warm en houtachtig aroma toevoegt. De peren zorgen voor een frisse en fruitige geur in de noot. De samenstelling van deze geur resulteert in de bloemige en fruitige geur voor vrouwen.

Blijft deze geur goed op de huid zitten?

Wij hebben zelf de Gucci Bloom getest en kunnen stellen dat de geur zeker zo’n 7 uur op de huid blijft zitten. De intensiteit van de geur neemt na verloop van tijd af en daarom kan je de geur het beste opspuiten in de ochtend. De geur kan later op de dag eventueel nog opnieuw worden opgespoten. Verder willen wij als tip meegeven dat het belangrijk is om de geur te spuiten op warme plekken, zodat de geur beter blijft hangen.

Wanneer draag je de Gucci Bloom?

De Gucci Bloom is een heerlijke elegante geur voor vrouwen die het beste gedragen kan worden gedurende de dag. Deze parfum is ideaal om te dragen tijdens je werk, winkelen of tijdens een afspraak. De geur kan ook zeker gedragen worden op speciale gelegenheden, wegens de bloemige en fruitige geur. Wij vinden zelf dat de geur het beste tot zijn recht komt overdag tijdens alledaagse activiteiten.

Wat is het design van deze parfum?

Het design van de Gucci Bloom is elegant en is ontworpen met het idee om de vrouwelijke en bloemige elementen te laten terugkeren. De fles kent een mooie lichtroze kleur en een ronde stijlvolle dop. De parfum zit verpakt in een mooie designverpakking met zwarte randen en is versierd met bloemen. Het is een stijlvol design, dat een toevoeging is aan je parfum collectie.

Wat is het verschil van de Gucci Bloom Eau de Toilette en Eau de parfum?

Het belangrijkste verschil tussen de eau de toilette en de eau de parfum is het concentratie verschil in de aromatische ingrediënten. Bij Eau de parfum is dit zo’n 15 tot 20% en bij Eau de toilette is dit 5-15%. Dit betekent dat de eau de parfum een sterkere, langdurigere geur heeft dan de eau de toilette. De eau de parfum is ook duurder dan de eau de toilette.

Wat betaal je voor deze parfum?

De prijs van de Gucci Bloom varieert natuurlijk van het formaat. Een flesje van 30ml kost tussen de 50 en 80 euro.Gemiddeld kost een flesje van 50ml tussen de 70 en 120 euro. Voor een flesje van 100ml betaal je tussen de 100 en 150 euro.  De geur is een parfum in het duurdere segment en daarom kunnen de prijzen met name tijdens de uitverkoop nog sterk verschillen. De prijzen kunnen variëren per verkoper, dus kijk goed waar je de geur koopt.

Conclusie

De Gucci Bloom is een heerlijke elegante vrouwengeur. De geur is bloemig en fruitig, waardoor de geur ideaal gedragen kan worden gedurende de dag. De parfum heeft een stijlvol design en kost voor een 30ml flesje tussen de 50 en 80 euro. Wij kunnen zeker stellen dat deze geur een aanvulling is voor uw parfumcollectie.

Wil je de parfum bestellen? Klik dan hieronder!

Share the Post:

Gerelateerde Artikelen