Meteen naar de inhoud

Getest: Lancôme la vie est belle review

Lancôme la vie est belle

Inhoudsopgave

Lancôme La vie est belle is een populaire vrouwengeur die al meerdere jaren op de markt is. Deze zoete en bloemige geur is een favoriet onder veel vrouwen vanwege de heerlijke geur en de lange houdbaarheid. In deze review nemen we een nader kijkje naar de geur, de noten, de prestaties en nog meer.

Hoe ruikt deze parfum?   

Lancôme’s La vie est belle is een zoete en bloemige geur met een mix van verschillende geurnoten. De bovenste noten, zoals iris, cassis en peer, geven de geur een frisse en fruitige toon, terwijl de hartnoten, zoals jasmijn, oranjebloesem en praline, de geur elegant en verleidelijk maken. De basisnoten, zoals patchouli, vanille en tonkaboon, zorgen voor de duurzaamheid van de geur en geven de geur een warme en rijke ondertoon. In het algemeen is Lancôme’s La vie est belle een geur die een gevoel van welzijn en vreugde uitstraalt.

Blijft de Lancôme La vie est belle goed op de huid zitten?

Wij hebben zelf de Lancôme la vie est belle getest en daaruit kwam als resultaat dat deze geur goed op de huid blijft zitten. De geur blijft zeker de hele dag op de huid zitten, alhoewel dit bij de eau de parfum natuurlijk meer het geval is dan bij de eau de toilette. De eau de parfum bevat namelijk een hoger percentage aan parfum oliën en is daarom sterker. Verder willen wij als tip meegeven om de geur op warme plekken zoals de hals of pols te spuiten, zodat de parfum het beste blijft zitten.

Wanneer draag je de Lancôme la vie est belle?

De Lancôme La vie est belle is een veelzijdige parfum die op elk moment van de dag of nacht gedragen kan worden. Het wordt meestal gedragen als persoonlijke geur, om de eigen stijl te versterken. De vrouwelijke geur kan ook gedragen worden op evenementen of op speciale gelegenheden. Dezegeur is dus overal en altijd te dragen en daarom hangt de keuze ook erg af van de persoonlijke voorkeuren.

Wat is het design van deze parfum?

Lancôme la vie est belle heeft een elegant en stijlvol ontwerp. De fles is ontworpen met een ronde vorm en is voorzien van een doorzichtige dop. Door het doorzichtige design is de roze kleurige geur goed te zien, wat het elegant maakt. De parfum zit verpakt in een luxe doosje met mooie letters en accenten.

Wat is het verschil van de Lancôme La vie est belle Eau de Toilette en Eau de parfum?

Het belangrijkste verschil tussen de eau de toilette en de eau de parfum is het concentratie verschil in de aromatische ingrediënten. Bij Eau de parfum is dit zo’n 15 tot 20% en bij Eau de toilette is dit 5-15%. Dit betekent dat de eau de parfum een sterkere, langdurigere geur heeft dan de eau de toilette. De eau de parfum is ook duurder dan de eau de toilette.

Wat betaal je voor de Lancôme La vie est belle?

De prijs van de Lancôme La vie est belle kan variëren afhankelijk van de grootte van de fles. Een fles van 30 ml kost zo’n 70 euro en een fles van 100 ml kost ongeveer 100 euro. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de verkoper, aanbiedingenof kortingen. Het is aan te raden om prijzen te vergelijken tussen verkopers voordat u een aankoop doet.

Conclusie

Lancôme’s La vie est belle is een prachtige geur die perfect is voor degenen die op zoek zijn naar iets elegant en stijlvol. De geur is een perfecte combinatie van zoetheid en bloemige geuren, die zorgen voor een verfijnde en sensuele sfeer. De fles ontwerp is elegant en zal een prachtige aanvulling zijn op uw parfum collectie. Met een redelijke prijs, is dit parfum een geweldige optie voor degenen die op zoek zijn naar een hoogwaardige geur die kan worden gedragen op elk moment van de dag.

Wil jij deze parfum betstellen? Klik dan hieronder!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Share the Post:

Gerelateerde Artikelen