Meteen naar de inhoud

Getest: Mugler Alien review

Mugler alien eau parfum

Inhoudsopgave

Getest: de Mugler alien review

Mugler alien parfum review

Introductie

De Mugler Alien is een bijzondere vrouwengeur die al sinds de lancering in 2005 boeiend blijft. De geur mengt warme en pittige tonen met diepe houtachtige ondertonen om een echt unieke en onvergetelijke geurbeleving te creëren. Mugler Alien is zeker de moeite waard en een echte signatuurgeur voor jouw collectie. In deze review kijken we nader de belangrijkste kenmerken van de geur en wat het zo speciaal maakt.

Hoe ruikt deze geur?

De Muglers Alien is een geur die zeer complex is. De geur heeft een warme en pittige topnoot, die bestaat uit de noten van jasmijn, sambac, cashmeranhout en witte amber. De middelste noot bestaat uit noten van oranjebloesem en zonnige accoorden. De basisnoot is samengesteld uit noten van houtachtige noten en witte musk. De Mugler Alien is een warme houtachtige en mysterieuze geur met een vleugje kruiden en een vleugje zoetheid. De geur is perfect om iets opvallends te dragen.

Blijft de Mugler Alien goed op de huid zitten?

De Mugler Alien staat erom bekend dat de houdbaarheid op de huid goed is. De geur houdt een acceptabele tijd aan en blijft een aantal uren waarneembaar. Wij hebben uiteraard zelf deze geur ook getest en daaruit kwam uit voort dat deze geur goed blijft zitten op de huid, maar wel in vergelijking met bijvoorbeeld de Lancôme la vi eest belle minder lang blijft zitten. Een belangrijke tip is om de geur te spuiten op warme plekken zoals de hals of de polsen, zo blijft de geur langer zitten.

Wanneer draag je de Mugler Alien

Mugler’s Alien is een fijne geur die gedragen kan worden op diverse gelegendheden. Vooral voor de herfst en winter is dit een goede geur, wegens de warme en houtachtige geur. Voor een avondje uit of een diner is dit een geweldige keuze. Het is een mysterieuze geur, waardoor het zeer geschikt is voor mensen die iets opvallends en aantrekkelijks willen dragen. Deze geur kan zeker ook casual worden gedragen, maar is het is wel een spannende kleur die voor speciale gelegenheden het beste uit de verf komt.

Wat is het design van deze parfum?

Htet flesje van Mugler Alien heeft een uniek en opvallend dsesign. De fles is paars van kleur en heeft de vorm van een gesmolten kristal. De vorm is geïnspireerd op de vorm van edelsteen is kent daarom de mystieke uitstraling. De dop van het flesje is goudkleurig en heeft een gedraaid ontwerp. Het flesje zit verpakt in een mooie luxe doos met gouden accenten, die bijdraagt aan de exclusieve uitstraling.

Wat is het verschil van de Mugler Alien Eau de Toilette en Eau de parfum?

Het belangrijkste verschil tussen de eau de toilette en de eau de parfum is het concentratie verschil in de aromatische ingrediënten. Bij Eau de parfum is dit zo’n 15 tot 20% en bij Eau de toilette is dit 5-15%. Dit betekent dat de eau de parfum een sterkere, langdurigere geur heeft dan de eau de toilette. De eau de parfum is ook duurder dan de eau de toilette.

De Mugler Alien is een vrouwenparfum

Wat betaal je voor deze geur?

Voor de Mugler Alien variëren de formaten van een 30 ml flesje tot een 90ml flesje. De prijs varieert tussen de 70 en 100 euro voor een 30 ml flesje. Voor een 90 ml flesje varieert de prijs tussen de 120 en 160 euro. Deze parfum bevindt zich ij het luxe segment en kan daarom aan de prijzige kant zijn. Het is aan te raden om prijzen te vergelijken tussen verkopers voordat u een aankoop doet.

Conclusie

De Mugler Alien is een fijne geur die met haar bloemige en houtachtige geur met noten van jasmijn, amber en oranjebloesem opvallend ruikt. Het is een luxe parfum die voor een 30 ml flesje een prijs rekent van 70 tot 90 euro rekent. Het is een geur die bij je moet passen wegens de opvallende en sterke geur. Als je echt opzoek bent naar een alledaagse langdurige geur dan kan je beter een andere geur uitkiezen, de Lancôme La vie est belle bijvoorbeeld. De sensuele parfum wordt vaak gedragen bij speciale gelegenheden.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

Gerelateerde artikelen en reviews

Share the Post:

Gerelateerde Artikelen