Meteen naar de inhoud

Getest: Chanel bleu de Chanel review

Bleu de Chanel Eau de Parfum

Inhoudsopgave

Introductie

De Chanel Bleu de Chanel is een geur voor mannen van Chanel. De geur is voor het eerst op de markt gekomen in 2010. De ontwerper van de frisse geur is Jacques Polge. Wij hebben de geur getest en hebben voor jullie een review gemaakt. In de review komen onder andere de inhoud van de geur, levensduur en prijs aan bod.

Hoe ruikt deze Parfum?

De Chanel bleu de Chanel geeft een frisse en houtachtige geur, met een combinatie van cederhout, labdanum, jeneverbes, grapefruit, peper, en patchouli. De geur begint met een frisse citrusgeur, gevolgd door een houtachtige basis van cederhout en labdanum. Peper en jeneverbes geven de geur een spicy accent, terwijl patchouli de geur een warme en aards kant geeft. De Chanel Bleu de Chanel wordt algemeen beschreven als elegant en tijdloos, met een moderne twist. De geur is perfect voor mannen die op zoek zijn naar een elegante en tijdloze geur met een moderne touch.

Heeft de Chanel bleu de Chanel een goede levensduur?

Allereerst willen we zeggen dat het van persoon tot persoon kan variëren door bepaalde factoren zoals bijvoorbeeld huidtype. Wij hebben zelf deze geur getest en daaruit kwam voort dat deze parfum een goede levensduur heeft. De geur blijft zeker enkele uren op de huid zitten. Het is belangrijk om de geur aan te brengen op de juiste plek. Je moet de parfum aanbrengen op warme plekken, zodat de geur beter ruikbaar is. Dit is bijvoorbeeld aan de polsen of achter de oren.

Wanneer draag je de Chanel bleu de Chanel?

De Chanel bleu de Chanel is een veelzijdige geur die op ieder moment van de dag gedragen kan worden. Deze geur voor mannen kan overdag worden gedragen, maar ook tijdens formele activiteiten in de avond. De geur is perfect voor het herfst- en winterseizoen, wegens de ingrediënten die zorgen voor de houtachtige en aromatische geur.

Wat is het verschil van de Chanel Bleu de Chanel Eau de Toilette en Eau de parfum?

Het belangrijkste verschil tussen de eau de toilette en de eau de parfum is het concentratie verschil in de aromatische ingrediënten. Bij Eau de parfum is dit zo’n 15 tot 20% en bij Eau de toilette is dit 5-15%. Dit betekent dat de eau de parfum een sterkere, langdurigere geur heeft dan de eau de toilette. De eau de parfum is ook duurder dan de eau de toilette.

Het design van deze parfum

De Chanel bleu de Chanel is in een elegant rechthoekig flesje verpakt. De kleur van het flesje is helderblauw, waardoor de parfum kleur goed te zien is. De dop is van matzwart metaal voorzien van het Chanel-logo. Het eenvoudige design is geïnspireerd op de kleuren van de oceaan, dit is terug te zien in de blauwe kleur van het flesje. De verpakking van de Chanel Bleu de Chanel is chique en elegant, wat past bij het luxueuze imago van het merk.

Wat betaal je voor deze geur?

De prijs van de Chanel bleu de Chanel hangt af van de grootte van het flesje. Over het algemeen is de prijs van een 50 ml flesje tussen de 70 en 100 euro. De prijs van een 100ml flesje ligt tussen de 100 en 150 euro.

De Chanel bleu de Chanel is een populaire geur voor mannen en erg gewild ook door de vrouwen. Het is een echte klassieker die eigenlijk bij elke moderne man in huis hoort te staan. De geur is heerlijk fris en tijdloos. De verpakking past mooi bij de kleur en geeft deze geur een elegante uitstraling.

Wil jij deze parfum betstellen? Klik dan hieronder!


Share the Post:

Gerelateerde Artikelen