Meteen naar de inhoud

Getest: Zadig & Voltaire This Is Her review

Zadig & Voltaire This Is Her!

Inhoudsopgave

Introductie

Zadig & Voltaire This Is Her is een opvallende en verfijnde damesgeur die sinds 2016 verkrijgbaar is. Het is ontworpen om de onafhankelijke en zelfverzekerde vrouw te eren en weerspiegelt de essentie van de Zadig & Voltaire-lifestyle. Dit parfum is bedoeld om de vrouw te helpen zich machtig, sterk en zelfverzekerd te voelen, waardoor het een uitstekende keuze is voor vrouwen die op zoek zijn naar een parfum dat perfect aansluit bij hun persoonlijkheid en stijl. In deze review bespreken we onder andere de geur, het design en de prijs.

Hoe ruikt de Zadig & Voltaire This Is Her?

De topnoten van de Zadig & Voltaire This Is Her zijn Roze peper, Zijdeboom en Arabische Jasmijn (Sambac); hartnoten zijn Slagroom, Vanille en Kastanje; Basisnoten zijn Sandelhout en Kasjmier hout. Het is een complexe geur die een unieke combinatie biedt van fruitige en bloemige tonen. Het begint met een opvallende appelachtige toon, gevolgd door tonen van granny smith appel en vanille. De geur vervaagt verder in een bloemige en zachte tonen van jasmijn en roos. Dit alles resulteert in een frisse en verfrissende geur die perfect is voor dagelijks gebruik.

Blijft de Zadig & Voltaire This Is Her goed zitten?

Ja, de Zadig & Voltaire This Is Her blijft de hele dag goed zitten en de intensiteit van de geur vervaagt geleidelijk, zodat je het blijft ruiken zonder dat het te overheersend wordt. Wij hebben uiteraard zelf deze geur getest en wij kunnen zelf concluderen dat de geur minimaal 7 uur bleef zitten. Dit maakt het een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een parfum dat de hele dag door blijft zitten en geen vervelende of overheersende geur achterlaat. Wij willen als tip meegeven dat het belangrijk is om de geur op warme plekken te spuiten, zodat de geur beter blijft zitten.

Wanneer draag je de Zadig & Voltaire This Is Her?

De Zadig & Voltaire This Is Her is perfect voor dagelijks gebruik, of het nu voor werk of vrije tijd is. Het is ook geschikt voor speciale gelegenheden, zoals een avondje uit, omdat het een chique en verfijnde geur is. Dit maakt het een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een parfum dat zowel casual als formeel gedragen kan worden.

Wat is het design van de Zadig & Voltaire This Is Her?

De Zadig & Voltaire This Is Her is verpakt in een elegant en strak ontworpen fles, die perfect past bij de elegante en verfijnde uitstraling van de geur. Het design is minimalistisch en tijdloos, met een chique en verfijnde uitstraling. De fles is ook functioneel, met een makkelijk te gebruiken spraytop die de geur gelijkmatig verspreidt.

Zadig & Voltaire parfum

Wat is het verschil van de Zadig & Voltaire This Is Her Eau de Toilette en Eau de parfum?

Het belangrijkste verschil tussen de eau de toilette en de eau de parfum is het concentratie verschil in de aromatische ingrediënten. Bij Eau de parfum is dit zo’n 15 tot 20% en bij Eau de toilette is dit 5-15%. Dit betekent dat de eau de parfum een sterkere, langdurigere geur heeft dan de eau de toilette. De eau de parfum is ook duurder dan de eau de toilette.

Wat betaal je voor de Zadig & Voltaire This Is Her?

De prijs van de Zadig & Voltaire This Is Her varieert afhankelijk van de verpakkingsgrootte, maar is gemiddeld tussen de €70 en €100. Dit is een redelijke prijs voor een verfijnde en duurzame geur van hoge kwaliteit. De geur is verkrijgbaar in de 30ml, 50ml en 100ml variant.

Conclusie

In het algemeen is de Zadig & Voltaire This Is Her een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een verfijnde parfum dar hun onafhankelijkheid en zelfverzekerdheid weerspiegelt. Het biedt een frisse en verfrissende geur die de hele dag door blijft zitten en is perfect voor dagelijks gebruik. Het elegante en strakke design van de fles maakt het een aanwinst voor elke verzameling parfums en de redelijke prijs maakt het toegankelijk voor een breed publiek. Al met al is deze vrouwengeur een uitstekende keuze voor vrouwen die op zoek zijn naar een parfum dat perfect aansluit bij hun persoonlijkheid en stijl.

Wil je deze bestellen? Klik dan hieronder!

Share the Post:

Gerelateerde Artikelen